InFirmy.cz katalog firem

NCM-AKREDITOVANÉ REKVALIFIKAČNÍ STŘEDISKO

Antonína Macka 2, 612 00 Brno

Specializujeme se na kurzy v gastronomii, jak rekvalifikační, tak i specializační, které školíme v Brně, ale i po celé Moravě. Výuka je zaměřena na kvalitu a na individuální přístup ke klientovi. Uchazeč se rozhodne, jestli má blíže k práci ve výrobě, nebo v provozu a vybere si odpovídající kurz.

Od roku 2017 působíme na nové adrese Antonína Macka 2, v novém gastronomickém centru. Součástí je plně vybavená kuchyně odpovídající všem normám EU, barmanské zázemí včetně dvou na míru vyrobených barů a multifunkční místnost pro pořádání seminářů, kurzů a masterclass.

V portfoliu firmy je samozřejmě poradenství. Bonusem pro naše klienty je, pokud si po kurzu otevírají vlastní provozovnu, první poradenství od nás zcela zdarma.

Rekvalifikační kurzy jsou akreditovány u MŠMT ČR. Speciálně pro žáky odborných gastronomických škol, je profilována kurz Barman, s možností tento kurz získat za příznivější cenovou nabídku.

Firma se během uplynulých let zúčastnila několika výběrových řízení a veřejných zakázek a prováděla rekvalifikační kurzy v gastronomii pro úřady práce v rámci České republiky. Firma je Autorizovanou osobu pro tyto profesní zkoušky dle Národní soustavy kvalifikací:

  • Příprava teplých pokrmů
  • Příprava pokrmů studené kuchyně
  • Příprava minutek
  • Jednoduchá obsluha hostů
  • Složitá obsluha hostů

Otevírací doba

dle telefonické domluvy

Kategorie

I vy s námi můžete nastartovat své podnikání!

Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.cz a získejte zvýraznění oproti konkurenci. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají.

  1. Přednostní pozice ve vašem oboru
  2. Více nových zákazníků
  3. Již od 14 Kč / den
Objednejte na telefonu 222 703 501 ještě dnes!