InFirmy.cz katalog firem

MTD AKTIV-MANIPULAČNÍ TECHNIKA

Dostihová 676, 763 15 Slušovice

Zabýváme se výrobou a prodejem manipulační techniky.

Nabízíme velký výběr rudlů: rudle standardní, rudle pro kruhové nádoby, rudle na popelnice, rudle profesionální, rudle nábytkové, rudle na KEG sudy, rudle na přepravky Pivo & Limo, rudle schodišťové, rudle hliníkové, rudle se sítí, rudle pro bílou techniku, rudle na autogenní soupravu, rudle na pneumatiky, rudle na propan butan, rudle na tlakové láhve, rudle pro 200 l sud, rudle se sklopnou lopatou, rudle skládací a rudle speciální.

Dále nabízíme otočná kola: kola nábytková, kola transportní, kola teplotní, kola přístrojová, kola nafukovací, kola pro lešení.

Samostatná kola: kola pro paletové vozíky, pryžová kola, polyuretanová kola, nafukovací kola, kola EVAC, kladky polyamidové, kladky kovové.

V našem sortimentu najdete i zdvižné vozíky: nízkozdvižné paletové vozíky, paletové vozíky s váhou, nůžkové paletové vozíky, zdvihací stoly, vysokozdvižné ruční vozíky, plošinové vozíky, stavební kolečka, pneumatiky a duše.

Otevírací doba

dle telefonické domluvy

I vy s námi můžete nastartovat své podnikání!

Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.cz a získejte zvýraznění oproti konkurenci. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají.

  1. Přednostní pozice ve vašem oboru
  2. Více nových zákazníků
  3. Již od 14 Kč / den
Objednejte na telefonu 222 703 501 ještě dnes!