InFirmy.cz katalog firem

Kohout & synové s.r.o.

Račice 75, 270 24

Poskytujeme služby v oblastech kovovýroby, soustružení, frézování, stříhání plechů, ohýbání plechů, pájení, lakování, dělení materiálu, broušení, leštění, svařování (TIG, MAG) a další služby v kovozpracovatelském oboru, ve kterém máme dlouholetou praxi Hlavním z odvětví, kterým se zabýváme, je kovovýroba a zámečnictví.
Kovovýroba zahájila svoji činnost v souvislosti se založením celé firmy již v roce 1991. Postupně se etablovala z firemní údržby. Tato, původně "údržba", vyrostla ve středisko poskytující služby i pro zákazníky přicházející z veřejného sektoru. V oblasti zámečnictví a kovovýroby jsme od roku 1991 získali mnoho cenných zkušeností. Velkou péči věnujeme zejména kvalitě zpracování.
Úspěchy vycházejí zejména ze znalostí, zkušeností a svědomité práce všech našich zaměstnanců. Základním mottem pro naší práci zůstává spokojenost zákazníka.
Středisko kovovýroby se zabývá zejména výrobou těchto výrobků - ploty, vrata, mříže, zábradlí, branky, stříšky, ocelové konstrukce, výrobky z plechu a jiné. V kooperaci se sklenáři a truhláři připravíme dle požadavků zákazníka objednané dílo na klíč.

Otevírací doba

dle telefonické domluvy

I vy s námi můžete nastartovat své podnikání!

Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.cz a získejte zvýraznění oproti konkurenci. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají.

  1. Přednostní pozice ve vašem oboru
  2. Více nových zákazníků
  3. Již od 14 Kč / den
Objednejte na telefonu 222 703 501 ještě dnes!