InFirmy.cz katalog firem

NOTIA STŘEDISKO VZDĚLÁVÁNÍ, spol. s r.o.

Novotného lávka 200/5, 110 00 Praha

Pro podniky a další organizace jsme připraveni připravit odborné vzdělávací akce na požadované téma, a to v rámci vzdělávacích projektů nebo jako jednotlivé semináře. Zakázkové vzdělávání, vzdělávací projekty na míru jsou zde pro vás k dispozici, pokud:

jste v nabídce veřejných seminářů potřebné téma pro rozvoj vašich zaměstnanců nenalezli téma jste v katalogu seminářů našli, ale neodpovídá přesně tomu, co je cílem plánovaného vzdělávání ve vaší společnosti téma, které plánujete proškolit, vyžaduje zcela specifický přístup (specializace, čas, interní data, počet účastníků…..) preferujete jednoznačně vzdělávání na míru před veřejnými semináři. Jsme si vědomi toho, že každá skupina zaměstnanců vyžaduje v oblasti vzdělávání specifický přístup. Zaměřujeme se na:

Finanční účetní Mzdové účetní Personalisty Asistentky Fakturantky Auditory Pracovníky neziskového sektoru Pracovníky marketingových oddělení

I vy s námi můžete nastartovat své podnikání!

Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.cz a získejte zvýraznění oproti konkurenci. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají.

  1. Přednostní pozice ve vašem oboru
  2. Více nových zákazníků
  3. Již od 14 Kč / den
Objednejte na telefonu 222 703 501 ještě dnes!