InFirmy.cz katalog firem

Ing. Jiří Zerzoň

Bieblova 2922/3, 702 00 Ostrava

Fotografií se zabývám od roku 1988. V roce 1998, po ukončení studia na LK v Ostravě jsem začal externě spolupracovat s celostátními a regionálními deníky (Blesk, Deník Svoboda (dnešní Moravskoslezský deník)). Od roku 2000 jsem fotograf na volné noze a spolupracuji s týdeníky, měsíčníky, firemními časopisy, reklamními a PR agenturami po celém území ČR.

Co vám mohu nabídnout? Fotografování reportáží po celé ČR (zaslání fotografií z místa konání do redakcí), pro firmy - portrétní fotografie vrcholového vedení pro výroční zprávy, profily firem, reportáže z návštěv obchodních partnerů, důležitých hostů, fotografování v průmyslových provozech apod. Individuální a vstřícný přístup, pevné ceny, zkušenosti, archivaci fotografií, retuš fotografií. Ve spolupráci s kolegy, kteří mají dlouholeté zkušenosti ve svých oborech, mohu nabídnout kompletní zpracování zakázky od grafických návrhů, sazby a tisku dokumentů až po sepsání PR článků.

I vy s námi můžete nastartovat své podnikání!

Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.cz a získejte zvýraznění oproti konkurenci. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají.

  1. Přednostní pozice ve vašem oboru
  2. Více nových zákazníků
  3. Již od 14 Kč / den
Objednejte na telefonu 222 703 501 ještě dnes!