InFirmy.cz katalog firem

Apartmány Lipno

Lipno nad Vltavou 22, 382 78 Lipno nad Vltavou

Nabízíme Vám pobyt v nově zrekonstruovaných apartmánech s terasou a balkonem, které se nacházejí v blízkosti lipenského jezera a zimního střediska Kramolín. Apartmány mají kompletně vybavenou kuchyni včetně myčky na nádobí, k dispozici je automatická pračka.

Obývací pokoj má satelitní televizi. Každý apartmán, jsou celkem čtyři, má ve dvou oddělených ložnicích celkem šest lůžek. Wi – Fi je zdarma k dispozici. Cena je 1 200,- Kč za den a apartmán + spotřeba elektrické energie. Povlečení, ručníky a spotřeba vody jsou již v ceně.

Součástí apartmánů je veliká zahrada s grilovacím altánem, kde je příjemné posezení. V zahradě může parkovat několik aut.

Místem prochází cyklostezka, která je napojena na lipenské cyklo a inline trasy a ty jsou opět propojeny s rakouskou podunajskou cyklostezkou. Domácí mazlíčci jsou vítáni, platí se 30,- Kč za zvíře a den.

Akceptujeme pobyty od pěti dnů výše, v měsících duben, květen, září , říjen a listopad poskytujeme 10% slevu z ceny.

V obci Loučovice, kde jsou apartmány umístěny je několik obchodů a restaurací, pokud si nebudete chtít vařit sami.

Rezervace na tel. 602 395 582, nebo email markovi@cmail.cz

Více o nás na www.ubytovani-lipensko.wbs.cz

I vy s námi můžete nastartovat své podnikání!

Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.cz a získejte zvýraznění oproti konkurenci. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají.

  1. Přednostní pozice ve vašem oboru
  2. Více nových zákazníků
  3. Již od 14 Kč / den
Objednejte na telefonu 222 703 501 ještě dnes!