InFirmy.cz katalog firem

Jakub Lídl - Golden Valley glamping

Čelina, 262 03 Borotice

Golden Valley glamping je netradiční ubytování nacházející se v nádherném údolí, ve kterém se už od 14. století těžilo zlato. Celý komplex ubytování je jen pro vás a spát budete v energeticky soběstačné maringotce, inspirované americkým středozápadem. V maringotce jsou k dispozici celkem 3 lůžka: dvoulůžko v přízemí a 1 lůžko se nachází nad dvoulůžkem.

Pro relaxaci bude připravena finská sauna a horká káď. Uvnitř maringotky si můžete pustit oblíbený film na projekčním plátně nebo přečíst některou z vybraných knih z knihovny. Ve venkovní kuchyni najdete plně vybavenou kuchyňskou linku se sporákem, troubou a pecí na pizzu, ze které je pizza hotová do 5 minut. Sociální zařízení zahrnuje koupelnu se sprchovým koutem a separační toaletou.

Vytápění je zajištěno krbem na dřevo nebo plynovým topením, kde si nastavíte komfortní teplotu. Parkování je možné za potokem 100 m od ubytování. V okolní krajině najdete bublající potůček, který se vlévá do krásné Žraločí zátoky u slapské přehrady. Najdete zde obdivuhodné vyhlídky na řeku Vltavu a kouzelné lesy a louky plné zvěře. V okolí se nachází krásná naučná stezka zlaté psí hory s výhledy na slapskou přehradu a turistická oblast Toulava.

Otevírací doba

dle domluvy

Klíčová slova

I vy s námi můžete nastartovat své podnikání!

Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.cz a získejte zvýraznění oproti konkurenci. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají.

  1. Přednostní pozice ve vašem oboru
  2. Více nových zákazníků
  3. Již od 14 Kč / den
Objednejte na telefonu 222 703 501 ještě dnes!